PATKÁNYIRTÁS

Patkányirtás

Patkányirtó
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Patkányirtás irtószerrel,
vándorpatkányok irtása,
patkányírtó szerek,
patkányirtók módszerei,
patkányírtás méreggel,

patkány csapdázása,
patkányok elpusztítása,
patkányfogás csapdával,
patkány irtás csalétekkel,
patkányirtó mérgek,
patkánylyuk és ürülék,
patkány vagy egér?
patkányírtás porozással,
patkányfogó csapdák,
patkányméreg hatása,
patkány befogás lakásokban,
patkány írtás telepeken,
patkányirtás szerződéssel,

Patkányirtás garanciával:

Patkányirtás megrendelés:

Munkaruhán és autónkon nem hirdetjük a szolgáltatást.

Patkányok irtása etetőládával.


patkányok irtása

A képen egy kifejlett vándorpatkány látható, amint kiszagolja majd elhurcolja a felkínált rágcsálóirtó pépet. A mérgezett csalétket  patkányirtás alkalmával etetődobozokba helyezzük, a fényképet csak a patkányirtó pép vonzó hatásának bemutatása céljából készítettük. Egy patkányoktól erősen fertőzött kutyamenhely kitűnő terep a patkányirtó mérgek, véralvadásgátlók tesztelésére. Ahol a patkányok nappal is mozognak, ott sokszor azonnal látható és dokumentálható az irtószer elfogadása vagy elutasítása. A szakmában ismeretes "bait shyness" jelenség időnként előfordul, ilyenkor a patkányok hosszú ideig elkerülik a számukra ismeretlen táplálékot, nem fogyasztják el a mérgezett csalétket.
Az általunk használt illatos rágcsálóirtó pépek ellenállhatatlan vonzó hatást fejtenek ki a patkányok egyedeire, a irtószertől való idegenkedés ritkán jelentkezik. A falánk vándorpatkányok rövid időn belül halálos mennyiséget fogyasztanak a méregből. Elsőként a domináns példányok fogyasztanak a patkányméregből, erős fertőzöttség esetén többszöri pótlás is szükséges lehet. A patkányirtás alkalmával általunk felhasznált mérgezett csalétek négyszer(!) hatékonyabb, mint az üzletekben általánosan elterjedt "bromadiolon" hatóanyagú rágcsálóirtószer.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a patkánynak a hagyományos patkánymérgekhez képest negyede mennyiséget elég fogyasztani a halálos dózis felvételéhez. Ez a különösen hatékony rágcsálóirtó csalétek a legóvatosabb, túlélő tipusú példányokat is elpusztítja. Vándorpatkányoknál mindössze 2-3g elfogyasztott mennyiség már halálos dózis jelent. Rezisztencia kizárt!

patkányirtás
Patkányirtás specialistája.
Patkányok irtása Budapesten és Pest megyében. Professzionális patkányirtó szerek és technológiák.

Patkányirtás akciós területei:

Patkányirtás élvefogó csapdázással!

patkány élvefogás

Egyes helyeken a patkányirtó mérgek használata nem kívánatos, a különféle ragasztós és nyaktilós patkánycsapdák alkalmazása pedig háziállatok mellett problémás. A ragasztós felületekbe ugyanis háziállat is belesétálhat, a nyaktilós patkányfogó csapdák pedig balesetet is okozhatnak. A kisméretű egérfogókkal ellentétben a patkánycsapda működését erős rugó biztosítja, mely komoly sérülést okozhat állatnak és embernek egyaránt. A patkányfogás hatékony és állatbarát módja az élvefogó ketreccel történő csapdázás. A hatékony patkány elleni csapdázás gyakorlatot igényel, fontos a csalétek körültekintő megválasztása, továbbá a csapda megfelelő helyeken való felállítása.
Minden esetben több patkánycsapda felállítása szükséges. A sikeres befogás után a patkány elpusztítása, vagy lakatlan helyen történő szabadítása egyaránt lehetséges.