EGÉRIRTÁS

egérirtás

Egérirtás
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális egérirtás:

egerek irtása méreggel,
egérírtás családi házban,
egérfogó módszerek,
egérfogás élve befogással,
egér írtás ragasztós csapdábval,
egérfogó nyaktilós csapdák,
egérdoboz irtószerrel,

egér elleni védekezés,
egérfogók, egércsapdák,
egerek ellen házilag

Egérirtás megrendelés:

diszkrét egérirtás
Egérirtás véralvadásgátló irtószer zárt kihelyezésével (egéretető doboz telepítésével).

egérdoboz

Egérirtás megrendelésekre rendkívül sok módszer és technológia áll rendelkezésünkre. A cél minden esetben ugyanaz: a terület minél előbb egerektől mentes legyen. A legtöbb esetben rágcsálóirtószer kihelyezése történik, zárt formában. Az egérdobozok kulccsal zárható műanyag szerelvények, melyek véralvadásgátló hatású irtószert tartalmaznak, zárt formában. UV védett, átlátszó etetőhelyeket használunk, az irtószer fogyása egyszerűen követhető.
Az etetőhelyek biztonságosak, gyermek vagy háziállat hozzájutása kizárható, az egérirtás diszkrét és kockázatmentes módon történik. Sok esetben fontos, hogy az egerek biztonságosan összefoghatóak legyenek, a tetemek ne szennyezzék be a környezetet. Korszerű biztonsági egérfogókat és ragasztós egércsapdákat használunk az ilyen egérirtó megrendeléseinknél.


tilós egércsapda

Az egérfogó csapdák gyakorlott kézben igen hatékony egérirtó eszközök, azonban folyamatos felügyeletet igényelnek. Működésük egyszeri, amint megfogták az egeret, ismét élesíteni szükséges őket, továbbá csalétek csere szükséges.
Ezen hiányosságok a korszerű élvefogó csapdák használatakor nem jelentkeznek, ezen egyszerű mechanikus élvefogó egércsapda használatával akár 10 egeret is befoghatunk egyszerre. Előnye továbbá, hoogy öldöklés nélkül csapdázzuk az egereket, aztán kültéren szabadíthatjuk őket. Az élvefogó egércsapda hátránya a borsos ár.


élvefogó egércsapdaEgérirtás specialistái. Egérirtók Budapesten és Pest megyében.